dawn of the dead

oj oj oj, hatade verkligen allting tidigare idag & ville bara ligga kvar under täcket när klockan ringde - men framåt eftermiddagen/kvällen kändes saker bättre & nu mår jag bra igen! jobbet gick helt okej också, jag hade förvånansvärt roligt med de andra som jobbar där & fick några sjysta samtal. men jag gillar ändå inte jobbet & önskar att jag slapp ... men vad gör man inte för pengar? bara fyra dagar kvar iallafall, skönt!

lyckligtvis så är jag ledig imorgon, så jag & mamma har tänkt dra till Uppsala en sväng för lite quality time - blir bio & lite allmänt häng på stan. var rätt så länge sedan vi gjorde något bara hon & jag (särskilt med tanke på att jag varit borta i tre månader), så det ska bli askalas imorgon! ♥

men ah, det var väl typ allt för tillfället. nu ska jag hämta lite kladdkaka & sedan är dags för sömn. så sinnessjukt trött. pusss.

wanties;




ge mig pengar'rååååååååååå.

I guess I should be laughing at the sorry state I'm in

så sjukt jävla trött idag att det inte ens är roligt (är det någonsin roligt?). måste börja fixa mig snart, men orkar verkligen inte. funderar på att dra till jobbet i mjukiskläder & minimalt med smink, men samtidigt så tar det ju bara typ fem minuter att slänga på sig några vettigare kläder ... & sminkningen tar ändå oftast bara en kvart typ. håret tar mest tid, men det är också viktigast, så ah. ANYWAYS. igår gick jobbet pissdåligt & idag ska jag tydligen få lite klagomål för det - fattar dock inte grejen, det är liksom inte mitt fel att folk inte svarar i telefonen när jag ringer. eller?
aja, bara sju dagar kvar totalt, vilket jag hoppas klara av utan större problem. nästa helg drar jag tillbaka till London. ♥

ps, lite trist uppdatering här kanske. men är borta nästan hela dagarna & konstant trött ... så att eh. sorry, lovers.

new in;


photo: me

trashiga jeansshorts med lite hög midja - check!

fave quote;

tuesday morning

hade min första riktiga jobbdag igår, vilket gick förvånansvärt bra! vi har som mål att värva åtta-tio nya månadsgivare varje dag, & jag lyckades värva sju stycken - rätt så duktigt om jag får säga det själv. tiden gick ganska så fort också, & de flesta jag pratade med var trevliga, så de här tio dagarna ska nog gå helt okej. förvisso så har jag typ ångest nu på morgonen & vill verkligen inte dit, men när jag väl är där så kör jag med någon slags mask & låtsas som att jobbet är fantastiskt - & då känns det nästan som att det är det, trots att jag egentligen inte alls gillar det.
MEN AH. jag gör det för London. ska köpa flygbiljett idag, så den åttonde april ger jag mig av igen. åh.

and then they were fewer




photos: me

fredagkväll med Angelica & Andreas; apple sourz, cider, tacos, Scary Movie 3 & 4, samt allmänt gött häng!
fast innan hade jag varit på stan en sväng & spanat in en del olika butiker osv, samt haft min första jobbdag som gick helt okej.

lördagkväll med Ludvig & Kristoffer; vodkagroggar & öl, häng på Dovas/Lion Bar, prat om gamla tider, samt många skratt.
har inte träffat de grabbarna sedan gymnasietiden, så det var trevligt att ses igen! fast natten slutade lite sådär, men shit happens liksom.

& idag har jag fikat med Linn & sedan haft världens bästa bubbelbad tillsammans med mina fyra favoritgrabbar at the moment. brilliant sunday.

weekend


photo: me/photo booth


nu är det helg! nu sticker jag på jobbutbildning & sedan ska jag hänga med folk! FINT!

ring ring ring ring ring ring

ah tja va, precis hemkommen från en heldag i Stockholm - har varit på utbildning för mitt nya (temporära) jobb som telefonkommunikatör! fem timmar om dagen i ungefär tio dagar ska jag sitta & ringa folk som har skänkt något till Frälsningsarmén för att försöka övertala dem att bli månadsgivare. tror fan att jag kommer vara rätt så duktig på det också, om jag får vara ärlig här. snacka med pensionärer halva dagarna låter ju ändå ganska gött, don't you agree? har iallafall en till utbildningsdag imorgon, men tror vi skulle börja ringa redan då ... iallafall prova lite. ah.
hängde även med mamma & lillebror en sväng; vi käkade på MAX & gick en snabb liten runda på stan. fina grejer, fina grejer.

men imorgon är det typ helg & jag ska nog hänga med Angelica, vilket kommer bli awesome as always! ♥

Bring Me The Horizon - Alligator Blood


fortfarande en av deras absolut bästa (topp tre tillsammans med Chelsea Smile & It Never Ends). looooooooove. ♥

late night thoughts

det är klart att tanken slår mig ibland, den går nog inte att undvika i min situation; ska jag kanske stanna kvar i Sverige? är det här jag ska vara?
men så fort den smiter förbi i huvudet så slår mitt hjärta extra hårt av panikångest & jag måste nästan ta ett djupt andetag, tänka att "nej, herregud, här ska jag ju inte stanna". visst, jag kommer förmodligen hamna här i landet lagom igen förr eller senare, men just nu så hör jag hemma någon annanstans. som ni kanske förstår så är det i London som jag ska vara för tillfället, det är där jag vill ha mitt liv & det är där jag vill vakna upp varje morgon. jag är inte färdig med den staden, inte på långa vägar. det är fortfarande massa saker jag ska se, spelningar som jag ska gå på, klubbar som jag ska besöka, människor som jag ska träffa, parker som jag ska gå igenom, stunder som jag ska njuta av. jag känner det i hela kroppen, hela tiden. även om det är skönt att vara hemma & bara lata mig, så längtar jag tillbaka nästan varje sekund. när jag är där igen så ska jag fixa ett jobb, så är det bara - & då ska jag börja mitt nya liv. då ska allting bli bra & då ska jag bli hel. då ska jag leva.

att stanna vore att ta den enkla vägen, & hur roligt brukar det vara på den egentligen?

ink me, pls


så sjuuuuuuuuuukt sugen på fler tatueringar. det är främst benen jag vill fylla med bläck, men lite annat här & där vore inte helt fel det heller.

oh man, am I losing sight?

precis som vädret skiftar mellan vårsol & snökaos så skiftar mitt humör mellan glad & nedstämd. as always. känner nästan hela tiden en skön blandning av meningslöshet, hopplöshet, kärlek, avsky, trötthet, glädje, ångest, panik, lycka, ensamhet, osv osv. blir helt förvirrad av livet & allt.
förhoppningsvis så kan jag börja jobba nu i veckan iallafall, så att jag får in lite pengar & kan känna mig lugnare över resan tillbaka till livet i London, samt att jag kan ta mig råd att köpa lite nya kläder/grejer & hitta på saker med vänner nu när jag är hemma - vill ju njuta av tiden här!

men eeeh ... jag har egentligen inte så mycket att säga eller skriva just nu. ska snart slänga upp lite mer grejer på Seconds (eller Tradera, har inte bestämt mig än) - men först ska jag äta en himmelskt god kladdkaka med vispad grädde, om nom nom!

yesterday was a good day;




ja, det blir mycket iPhone-bilder här nu, men jag orkar så sällan dra med mig min stora kamera nowadays & telefonen är liksom enklare.
hur som, igår hängde jag hos Angelica & Roberto tillsammans med lite annat folk - middag, ölhäng, skitsnack, tv-spel/tv-serier, & annat fint! ♥

like the way I do



idag har jag gått en sväng i skogen, hälsat på hos min gamla skola, ätit lunch hos pappa, åkt till Bålsta, samt chillat hemma.
smått produktiv dag ändå. har även druckit vin & lyssnat på DIOYY? i hopp om att förtränga tankar på vart jag hellre skulle vara just ikväll.

ps, jag har tagit ur mina kindpiercingar. gjorde det för cirka tre veckor sedan & trivs hur bra som helst. fast hatar ärren. fula som stryk osv.

we don't care about the young folks

så, jag kommer inte kunna börja jobba förrän i slutet på nästa vecka pga utbildningsdagar blah blah blah. vilket betyder att jag behöver stanna i landet en vecka extra. får lite ont i magen när jag tänker på det, hela min kropp längtar ju efter min andra stad. åh, jag vill tillbaka nu nu nu.

astrist väder idag också. jag vill ha sol & ölhäng, tack.

wednesday

fortfarande förkyld, men verkar vara på bättringsvägen nu iallafall! har orkat besöka huvudstaden några korta svängar både igår & idag - & redan blivit lite less på staden. alla människor är så oartiga & gatorna är så gråa ... fast å andra sidan är det lite folk & väldigt tyst överallt (jämfört med London, då). fick iallafall avnjuta en chai latte från Espresso House, vilket nog är det jag har saknat allra mest med landet lagom. annars så kikade jag i lite butiker, hängde med mamma & lillebror ... & så har jag varit på arbetsintervju. ska sälja min själ & bli telefonförsäljare (eller ah, typ telekommunikatör-grej), ah. behöver lite snabba pengar innan jag lämnar landet igen, så det får väl duga.

annars så är livet här hemma lite som vanligt faktiskt; kollar på tv-serier & äter allt möjligt. fina rutiner, mhm.

ronja jacket // gina tricot



om den här är lika snygg i verkligheten så måste den nog bli min. just saying.
för övrigt så har gina tricot helt gaaaaalet snygga grejer just nu - jag behöver pengar. loads.

middlefinger up to bad timing

don't think twice, it's all right

självklart så har jag gått & blivit helt galet sjuk nu när jag kommit tillbaka till Sverige. började känna av det lite i halsen i fredags & igår (när jag för övrigt hängde med Angelica som jag har saknat pinsamt mycket) började resten av kroppen att vissna. så idag vaknade jag upp med feber & mådde så dåligt att det inte finns ord. fy fan. har spenderat hela dagen i sängen med diverse tv-serier & The Best of Bob Dylan-skivan, samt citronvatten & värktabletter. guuuuuud, jag har inte tid eller ork att vara sjuk nu ju! vill kunna dra iväg & träffa folk, vill skaffa ett temporärt skitjobb i sisådär tio dagar, & så vill jag bara njuta av hemmets lugna vrår. men nä, självklart så ska jag inte få det jag vill. uuuuh. vill bli frisk!

my last day in London (& that one time in Hyde Park):





photos: me

de tre första från igår när jag åkte runt & kikade på grejer lite överallt.
den sista från förra helgen då jag, Nico, KJ & Justina njöt av vårväder i Hyde Park.
hur fint?

good morning Sweden

ta min sista fag, lyssna på Does It Offend You, Yeah?, sakna allt jag hade igår, packa upp, tvätta kläder, fixa lunch, hälsa på pappa, söka temporära jobb, gå på promenad, ladda över alla bilder från kameran, rensa datorn, sakna allting lite mer, tanka hem alla tv-serier jag har missat, gosa med min bebis, träffa lillebror, hänga med mamma, försöka andas. dagens planer, alltså. fasiken vad allt känns skruvat just nu.

I'm not homesick, I'm just so sick of going home

photos: me (min sista dag i London)


trodde aldrig att jag skulle uppdatera bloggen från ett flygplan, men nu jävlar! har lyckats ta mig hit, checkat in väskan, fixat boardingpass, hittat rätt, & klivit ombord helt själv. är på allvar stolt över mig, jag är tydligen mycket starkare & duktigare än vad jag trott (& inte bara på grund av detta) - heja heja! det ska verkligen bli helt sjukt att komma hem till Sverige igen ... fast väldigt fint ändå, iallafall för ett litet tag. nu ska jag läsa Glamour & äta goda mackor för att dämpa ångesten lite innan planet lyfter. hörs i landet lagom, pusss!

 

 

bye London (?)

hörde att jag tar flyget tillbaka till Sverige imorgon. ja, ni läste rätt; jag ska lämna London. fast bara i sådär nitton dagar ungefär, så det är väl inte direkt något att hetsa upp sig över. anledningen? jag har ju fortfarande inget eget boende eller så, men i slutet av månaden så blir en del i ett rum med två svenska tjejer ledigt & jag ska nog ta det. kommer då bo i Bethnal Green med totalt fyra andra svenskar, vilket låter ganska bra enligt mig! har dock inte träffat de som jag ska bo med, men förhoppningsvis är några hemma ikväll när jag ska dit & kolla på rummet igen. AH.
så jag tar som en liten semester från London, ska ladda upp batterierna & tagga jobbsökande när jag kommer tillbaka hit. blir nog bra, ska ni se.

ville bara uppdatera er om läget. ikväll köper jag flygbiljett & det känns verkligen helt sinnessjukt. känns inte som att jag kommer komma tillbaka hit, men det ska jag ju. ja, annars dör jag. for real. herregud, jag är inte gjord för att fatta så här stora beslut. känslomässigt ont i magen, typ.

or maybe not

fick inte jobbet på Lush i Brent Cross heller, nähä. ger upp på Lush nu, tror inte att det är meningen att jag ska jobba där. kanske i framtiden, men inte nu. nåväl. ska snart bege mig mot Westfield's-gallerian i Shepherd's Bush & kolla läget i en del butiker där. uppdaterade mitt cv igår & nu har jag tydligen jobbat ett par månader i två olika svenska klädbutiker (ja, jag ljuger i mitt cv - problem?). nu jävlar ska jag haffa jobb, ja.

maybe, hopefully

två timmars provjobb på Lush Brent Cross avklarat nu då! vet inte alls hur det gick, men det kändes bra iallafall - så håll alla tummar nu, okej?

sitter just nu på bussen & tänker alldeles för mycket. det där med tajming alltså, så jävla illa ibland. blev lovad att inte få mitt hjärta krossat, but here we are again. tack, eller vad man nu ska säga. åååååh, jag orkar inte.

photos;

this day has been a real fucking cunt

pissdag var det här, ja; försökte söka lite jobb, men typ ingen ville ta emot mitt cv, kasst väder, för mycket folk överallt, fått ont i hjärtat (på grund av känslor bla bla bla) & nästan grinat på öppet gata, samt haft beslutsångest över vad för mat jag ska leva på i veckan. det enda som faktiskt har varit bra var när jag svängde in på Lush Covent Garden & en av trevligaste grabbarna där kände igen (& kom ihåg vad jag hette) från när jag provjobbade där - pratade lite med honom, fick prover på grejer & lovade att komma förbi snart igen. det var bra. nu ska jag äta fattig pasta med fattig tomatsås & kolla på Scrubs. tjingeling, hörs senare, & allt vad det nu heter.

ps. sorry för alla text posts på senaste, men jag har typ inte tillgång till dator & har inte orkat ladda upp bilder via iphonen - ska försöka fixa något nu i dagarna iallafall, så att det inte ser så tomt ut här.

Modest Mouse - Float On


lyssnar på denna minst en gång om dagen. London-låten, typ. bästa.