skate or die

photo: me
 
vårdcentralen imorse (har lite problem med huden som behövde kollas upp blah blah inget allvarligt), sedan en sväng till huvudstaden för att inhandla nya jeans & lite andra nödvändigheter som inte går att få tag på i mitt andra land, & efter det hem igen för en skatesession med pappa! har ju nämnt tidigare att jag ska börja rulla lite igen, så igår hämtade jag en bräda hos pappa & idag körde jag igång. gillar det, ok.

måste börja röra mig mot sängen nu dock - ska upp tidigt till vårdcentralen imorgon igen, & efter det drar vi (jag, mamma, & lillebror) iväg till Peace & Love! är helt oförberedd & inte tillräckligt taggad, men det kommer nog. förhoppningsvis. ska ju fan se Rise Against imorgon. & Enter Shikari på torsdag. & The Maccabees någon dag (minns inte vilken). fan vad bra. JA!

BBC Radio 1's Hackney Weekend / Enter Shikari


photos: me
 
hann dra till Hackney Weekend igår en timme innan jag var tvungen att ta tunnelbanan till Heathrow - så jag hann alltså se mina älskade lads i Enter Shikari! med leriga kängor, i mosh pits, svettandes, dansandes, sjungandes, skrikandes, & lite med en "I don't give a fuck, this is life"-attityd körde jag på helt ensam bland okänt folk. åh, vad fint det var. nu taggar jag P&L på torsdag då dessa lads ska riva stället!
 
idag är jag iallafall svintrött. skulle ha åkt till vårdcentralen nu på morgonen, men missade bussen med två minuter ... & nästa går inte förrän om två timmar, så att eh. får åka dit imorgon istället, mmh. ska hur som helst hem till Angelica idag, som jag har saknat något otroligt myckeeeeeeet, åh! efter det blir det kanske en liten runda i huvudstaden, annars bara hem & chilla. ah. pusss.

good night Sweden

nu är jag här igen, i skogen. allt har gått bra, men jag längtar redan hem till min andra stad lite grann. pusss.

HOLIDAYYY

nu jävlar kids, nu har jag semester! även om det "bara" är för nio dagar så känns det helt fantastisk - min första officiella semester från mitt första riktiga ordentliga jobb! dagen gick segt som sjutton, men jag hade roligt ändå & jobbade med bra personer as usual. drog sedan en snabb runda på stan, & nu är jag hemma en sväng för att äta lite & börja packa inför morgondagens resa hem till lilla landet lagom. åh, so exciteddd!

my fave place;


photo: me
bara en random bild på finaste Big Ben. är så himla kär i den klockan att det är löjligt, åh.

fredag igår iallafall - jobbade dubbelskift & trodde seriöst att jag skulle dö. mådde så himla dåligt första halvan av dagen, minns knappt ens hur jag tog mig till jobbet eller någonting. men efter lunch & shitloads med vatten så mådde jag bättre! jobbade downstairs med Charlie, vilket var grymt roligt faktiskt - drack även lite drinkar & vodka shots (det var ju trots allt midsommar), ehe. kom dock inte hem förrän runt 3 inatt, då det inte verkade gå några bussar så jag fick promenera från Shoreditch High Street hela vägen hem (tar ca 40 minuter eller något) ... kanske inte det roligaste jag har gjort, nej. men jag överlevde (fast har sjukt ont i hela kroppen nu).

hur som helst, lördag idag då - ska dra till jobbet om ungefär en & en halvtimme, vilket jag inte alls är så sugen på. men imorgon börjar min semester, så jag är GLAAAAAAD! ska först hänga på BBC Radio 1's Hackney Weekend & förhoppningsvis hinna se Enter Shikari, sedan på kvällen tar jag flyget hem till Sverige. känns helt sjukt, men åh så bra! nu måste jag börjar fixa mig, pusss loversss.

wednesday morning

good morning lovers, how are you today?
åh vad jag just insåg att jag inte har lust att prata engelska - kommer kännas så sjukt konstigt att jobba idag, eftersom jag har varit ledig de senaste tre dagarna. kör på dubbelskift också, oj oj oj. hoppas att jag jobbar med bra personer iallafall, ja.

annars sååå ... planerar jag lite för resan hem (längtar något helt galet!), hänger mest inne eller ute & lite överallt med Hadouken! & The Maccabees & OFWGKTA som sällskap i lurarna, samt önskar att jag orkade släpa med mig kameran (eller slänga upp iPhonen) oftare, vill ju bjuda på fina bilder från stan. men eh, ska försöka bättra mig, ok.

The Maccabees



mina nya favoritgrabbar. vi hänger varje dag & vi är liksom lite sådär härligt nykära i varandra. det är fint.

but you will always get what you want

allting går verkligen upp & ned här, men för tillfället så känns det som att en del saker kommer att lösa sig för det bättre. visserligen har jag haft lite för få timmar på jobbet de senaste två veckorna, men så blir det väl ibland - försöker att njuta av mina lediga dagar, men det är inte alltid det lättaste när man inte har en aning om vad man ska göra. sitter mest bara inne & glor faktiskt, haha ...

ledig måndag & tisdag nu iallafall, sedan jobbar jag onsdag till lördag, & på söndag drar jag till Sveariket! himla pepp, ja, åh, det ska bli så bra! & när jag åker tillbaka hit igen så kommer jag ha med mig min skateboard också, så då har jag något att göra på mina lediga dagar. kommer nog gå till Victoria Park mitt i natten & köra ensam i smyg, lära mig grunderna så att jag vågar mig ut bland folk/andra skejtare, ehehe.

men ah, ska väl försöka sova om någon timme eller så, mest för att jag inte har något annat att göra. värt. pusss.

new in; Vans Authentic (port royale red)


photo: me

haffade dessa igår, yeh! slutsålda typ överallt, men Schuh levererade utan problem. ♥
precis som mina svarta Authentic's så är dessa betalda med dricks från jobbet, ehe. åh, så himla nöjd.

you don't really love me

tänkte skriva något om hur besatt jag är av Hadouken!'s senaste låt här, eller bara något om hur mina dagar flyter ihop, eller kanske något om fotbollsmatchen som vi stream:ade live på jobbet igår, eller varför inte en rad eller två om hur spännande det ska bli att åka hem om åtta dagar?
men jag vet inte riktigt. känner mig trött mest hela tiden & längtar efter att något grymt ska hända. ah.

idag ska jag iallafall gå & betala hyran till våra hyresvärdar för första gången helt själv. sedan blir det en snabb sväng förbi Boxpark Shoreditch, vidare till Camden efter det, & så en liten tripp till Oxford Circus + kanske Carnaby Street. ses vi på stan eller?

web design is not my thing, man


photo: me


ok, gjorde om designen på bloggen lite. nu är den nästan precis så ful & enkel som jag vill ha den. ♥ ♥ ♥ ♥
osäker på bakgrunden dock, så fick bli lite sjysta moln så länge. vill helst ha något som har med London att göra, men hittade inget bra & orkar inte lägga ned mer tid på det nu ... men ah, tänkte inte fiska efter kommentarer eller så, ville mest bara visa upp det nya & fräscha!


gjorde om skiten igen, så nu ser det i princip ut som det gjorde innan, ehe. beslutsångest här, ok.

ps, bjussar på bilden också. det syns kanske inte riktigt, men jag har förresten blekt topparna lite. oops.

booked & bought;




SO EXCITEDDD. måste bara fixa peace & love-biljett nu, åhå.
känns dock himla konstigt att åka till Sverige på semester ...

you just keep me hanging on

dubbelskift igår; vilket till en början var svintråkigt & händelselöst (lite fint dock att ett par stycken på jobbet frågade om något hade hänt eller så, eftersom jag var tystare än vanligt ... var mest trött, men lite nedstämd (fast det sade jag inte till alla, bara till de få som frågade om rätt ämne) också), men efter klockan fyra kom några utav mina favoritkollegor så då blev allting bra bra bra! hängde mest på nedervåningen i baren, fastän det inte var så mycket att göra där (bortsett från stora bordet med tolv personer) - men det var lungt & skönt att få komma från övervåningen lite faktiskt. anyhow - körde på lite gratis drinkar & öl efteråt, gick sedan till bussen i galet spöregn, kom på att jag har glömt att top up mitt oyster men busschauffören var snällast & lät mig åka gratis. höjdpunkt, lätt.

men ah, det var väl gårdagen väldigt kort & sammanfattat. idag börjar jag inte jobba förrän klockan sex, så tills dess vet jag inte alls vad jag ska göra. funderar på att dra till Camden en sväng, men samtidigt så är jag lite sugen på att bara vara hemma & chilla. fast vet inte riktigt om jag pallar det ändå. too many thoughts då, liksom. åh. livet, alltså.

Vans Authenthic leopard black/brown




för att de ska bli mina, ok.
behöver ett till par; vill helst ha port royale red, men de verkar inte finnas någonstans ...

today;

ledig igår, ledig idag. har spenderat lite tid i lägenheten, lite tid på stan. idag var vädret riktigt fint också, så det var passande att jag & Josefine hade bestämt oss för att ta en kaffe efter att hon slutat jobba - & det var både trevligt & välbehövt för min del! more of that, please.

men nu är jag hemma & uttråkad till tusen. funderar på att gå ut på en powerwalk eller något, mest för att rensa tankarna lite. allting är rätt så upp & ned just nu, jag vet inte vad jag vill eller vad jag ska & jag orkar inte riktigt. men jag fortsätter att andas & hoppas att allt blir bra.

måste förresten köpa flygbiljetter ikväll - drar ju hem till Sverige den 24e juni till 2a juli, mhm. längtar som tusan, ska bli så jävla fint att träffa familjen igen! & så ser jag fram emot att få hämta hit en skateboard också, så att jag kan börja rulla lite. åhåhå. peace out, lovers.

Hadouken! - Bad Signal



nya låten då. satt vid Trafalgar Square tidigare idag & stream:ade Zane Lowe's session på BBC Radio 1 där den spelades för första gången (fast jag hörde ju den ca tjugo gånger under videoinspelningen, ehe). SÅ JÄVLA BRA.

we're moving up, it's been a lot to change

tar allting steg för steg just nu; ska bli vegan for real, försöker fixa mitt jobbiga hår, ska sluta konsumera så mycket kaffe, måste få ordning på saker, vill köpa en cykel, tänker lära mig åka skateboard, vänjer mig vid regnet, jobbar på att vara nöjd med läget, försöker andas trots motgångar.

ledig igår, så det blev några timmar på stan följt av öl med Josefine & lite andra brudar. kom en & en halvtimme sent till jobbet häromdagen, men antar att det är okej & idag börjar jag inte förrän klockan 6. inget jobb imorgon eller på onsdag, så planen är att hänga på stan, besöka Camden, tvätta kläder, köpa flygbiljetter, planera framtiden. ganska lugn vecka i överlag, så jag ska nog överleva rätt så fint. hur mår ni?

new in; lush stuff from Lush


photo: me

svängde förbi Lush förra veckan för lite nya produkter & grejer; T For Toes (dusting powder), Breath Of Fresh Air (toner), Angels On Bare Skin (face cleanser), Big Blue (bath bomb), Buffy (body butter), & ett sample av Imperialis (face moisturiser). så himla nöjd med allting!

har testat rengöringen, toner:n & ansiktskrämen - & I love them. tror att min hy är ganska så glad också, haha. deopudret för fötterna är också grymt bra, särskilt med tanke på att jag springer runt på jobbet hela tiden osv. body butter:n blev jag såld på för länge sedan & den har blivit en given produkt bland mina badrumsgrejer! tog ett bad med "big blue" häromkvällen också - helt fantastisk, åhåhå! LOVE LUSH.

my everyday life

glömmer bort att det här är mitt liv just nu. allting känns så himla overkligt, det känns för bra för att vara sant. men jag är nöjd.

Prometheus



ok, så kan vi snacka om hur bra den här filmen var nu eller?
drog iväg igår innan jobbet & såg den på Empire i Leicester Square (screen 1, helgrym salong) - & åh vad jag älskade ungefär varenda sekund av den! fast egentligen så blev jag lite besviken, då jag hade förväntat mig något helt annat ... kan vara så att jag försökte koppla ihop den med Alien alldeles för mycket, men den ska ju trots allt vara lite utav en prequel, så ah. saknade känslan av något okänt i bakgrunden, något smygande liksom. men i helhet & som fristående film så var den ändå helt jävla grym! Noomi Rapace var så himla bra, & Michael Fassbender var helt enastående i sin karaktär! men bäst, & då menar jag verkligen bäst, av allt var de sista tjugo sekunderna - oj oj oj, då slog hjärtat hårt.

rekommenderar den hur som helst till alla som gillar sci-fi & aliens (vare sig ni har sett Alien-filmerna eller inte)!

indcsn "get fucked" beanie




så sugen på någon utav dessa, mhm. lutar mest åt den ljusgråa faktiskt. kanske slår till, kanske inte. what do you think?

monday monday monday


photo: me
regn regn regn + lite utav gatan som min restaurang ligger vid.

fick gå hem ungefär tre timmar tidigare från jobbet idag. eller, fick & fick ... blev tillsagd att gå hem, så hade inget större val. för många på jobbet, för få gäster. himla seg dag, fast jag hade mestadels roligt ändå (mindre roligt när jag skulle stå i "pass" (dit all mat kommer innan den hamnar på gästernas bord) & i princip började grina för att jag inte vill tillreda smårätter som innehåller kött osv ... men en snäll kökschef erbjöd sig att göra det istället, hehe)! lite synd att gå hem tidigare ändå, behöver så många timmar som möjligt just nu eftersom att jag var sjuk ett par dagar. nåväl. ibland är det så, helt enkelt. det är ju trots allt bank holiday just nu, så då har vi inte lika många gäster som vanligt.

ANYWAY. enough of the work related talk now. har precis ätit världens senaste middag, så ska ta ett skönt varmt bad nu & sedan krypa till sängs. good night lovers!

holiday request & work stuff (as usual)

igår ansökte jag om lite ledighet från jobbet, & som jag förstod det så skulle det inte vara några problem - så, den 25e juni tar jag flyget hem till Sverige en sväng! kommer stanna i en vecka & planen är att dra på Peace & Love (samt hänga med familjen osv, såklart) - någon av er som ska dit? jag har inget sällskap egentligen, annat än mamma & lillebror, haha ... men liksom, kan ju inte missa Enter Shikari & Rise Against. nej.

idag ska jag iallafall jobba kväll (6-C), men vet inte riktigt vad jag ska hitta på innan dess. vädret är astrist idag, så jag kommer antagligen bara stanna hemma. eller, måste till Tesco en sväng. ah. springer nog förbi Boots för lite mer blekmedel också, ehehe. det händer grejer här. pusss.

new in; army jacket


photo: me

Urban Outfitters, £48 (fast köpte den en gång när det var 20% rabatt). åh vad jag älskar den.
funderar på att haffa en kamouflagemönstrad också, mmh.

I don't feel bad about leading you on

åh vad det har blivit tråkigt att blogga. eller, jag vet inte. har bara ledsnat lite på hela grejen ... läser knappt några bloggar längre hellre, har liksom tappat intresset för le internetz ganska hårt. hänger jag vid datorn så kollar jag mest tv-serier eller diverse hemsidor om saker som intresserar mig för tillfället (allt från rymden till hudvård, typ). det är liksom roligare att göra andra saker än att bara sitta hemma, särskilt nu på senaste tiden när vädret här har varit helt fantastiskt. ska bege mig ut på en liten shoppingrunda om någon timme eller så - ledig idag, så ska unna mig lite nya grejer, ehehe. men ja, ganska less på hela den här grejen. fast har en del grejer som jag vill visa & berätta om ... får väl spara på det då. pusss.