weekend

spenderade fredagen tillsammans med min gulliga kompis Linn i Stockholm. vi gick runt lite överallt, fikade två gånger & pratade om allting.
sedan på kvällen hamnade jag på förfest i Skanstull med trevligt sällskap, efter det vidare till en slags synthklubb där vi nästan dansade sönder fötterna & drack drinkar för 84 kr, & efter det drog några av oss vidare på en liten efterfest i Kärrtorp. vi var vakna till ungefär klockan tio på morgonen, vilket betyder att jag var vaken i över tjugosex timmar .. men ah, vid tio var jag tvungen att röra mig hemåt för jag skulle åka till mormor med mamma & lillebror. & det är alltså där jag har varit igår & idag, i tråkigaste Fagersta. har mest sovit faktiskt.

för övrigt så fyller min bror 15 år idag, så grattis lillplutten!

I quote Hanna Beth

"sometimes i find myself spiraling out of control. getting too consumed with my own thoughts.. obsessions.. trapped in the bubble of life.. looking for any way out.. just to escape the reality.. you have to face your fears. know that everything is just a moment in time.. new memories will be formed.. new crushes.. new journeys.. it's all one giant adventure.. i don't take anything too seriously anymore.. i do what i want to do.. everything is happening for a reason & i know it always works out.. it always works out.. i am in love with life. what more could a girl ask for?"
/hanna beth

precis så känner jag. måste sluta ta livet på så stort allvar & bara leva istället, do what I love liksom.

this sucks

this suuuuuuucks.
jag är hungrig.

tuesday / wednesday

idag har jag varit i huvudstaden & köpt ett par grymt snygga kängor, samt varit på bio med Angelica. vi såg Easy A, trots att vi båda har sett den innan. men hon hade fribiljetter & den är ju så bra, så ah, varför inte liksom?
upptäckte även att mitt sl-kort gäller till klockan halv tio imorgonkväll, så det blir nog att lämna skogen imorgon också. dock vet jag inte om jag har något sällskap eller så, men jag tar alla chanser jag får att komma härifrån, även om det innebär att jag måste gå ensam på stan.

i'm not suicidal, i just can't get out of bed

spenderar denna måndagen med Fantasies-skivan av Metric, mitt nintendo ds, olika tv-serier & min sköna säng.
lite tråkigt att inte ha något sällskap, men jag klagar ändå inte.

take it easy, babe

kan någon bara säga åt mig att ta det lugnt? att vänta lite, att vissa saker tar tid? avvakta, njuta av tillvaron & bara låta det gå?

new in:


photo: me

saturday night / help, i'm alive

nyligen hemkommen från huvudstaden som igår bjöd på både tårar & skratt & allt där emellan.
började med en teatershow som min barndomsvän Miriam var med i, där jag även träffade tre andra tjejer som jag växt upp med. Miriams monolog var så hemskt vacker, så det gick inte att inte grina. hela showen var för övrigt bra! olika små sketcher som handlade om allt från jobbiga familjeförhållanden till vad det innebär att vara svensk. humor blandat med allvar. riktigt fint var det iallafall!

men ja, efter det så rörde jag & Cecilia (en av barndomsvännerna) oss mot Medborgarplatsen för förfest i en trång lägenhet med gratis öl & trevligt sällskap. tanken var att vi skulle dra vidare till Bonden Bar, men på vägen dit bestämde sig några av oss för att köpa folköl & fortsätta hänga i lägenheten, medans några andra drog & några andra kom. så vi var väl kanske åtta-tio personer efter midnatt som lyssnade på musik, skrattade, sjöng, dansade, pratade, osv. jag vet inte alls när vi somnade inatt, men efter fyra kanske? det var iallafall jag & fyra andra utspridda i en pytteliten etta med en säng & en luftmadrass, samt kuddar.
vaknade runt elva idag & mådde inget vidare. men efter lite vatten, några roliga youtube-klipp & ett avsnitt av Antikrundan var jag nästan på topp. ah, tills vi skulle kolla på film då, för då somnade jag igen. men allt som allt så var det en riktigt lyckad kväll/natt!

is it ever gonna be enough?

ikväll ska jag dricka, dansa & skratta åt livet.
det är en sådan dag, helt enkelt.

Tron: Legacy



Stockholm en sväng igår då. gick först runt på stan & shoppade lite, sedan mötte jag upp en bekant & vi gjorde sällskap ett tag. efter det mötte jag upp Angelica & Roberto vid Sergelbion, för vi skulle se Tron: Legacy! de var så himla gulliga att de bjöd mig på bion också, mhm! men ah, filmen var helt jävla grym. effekterna, skådespelarna, handligen & inte minst musiken. i loved it all! & ja, jag grät lite i slutet. dock borde man verkligen se Tron från 1982 först, för det är en hel del referenser osv till den. själv såg jag den häromnatten!

my first tattoos // cellar door


photo: Kalle @ Swahili Bob's

& så var de där, mina första tatueringar. det vackraste ordet i det engelska språket får representera min kärlek för ord, texter, litteratur, poesi, språk & allt sådant. om ni inte har någon som helst koll på vad jag pratar om, så har wikipedia en bra förklaring på det hela här.

själva tatuerandet var en, minst sagt, spännande upplevelse. det gjorde ont som SATAN. jag skojar inte, det gjorde verkligen svinont! jag skrek (eller ah, jämrade), svor, gnällde & grät lite vid ett tillfälle. tydligen så är baksidan av låren ett av de värsta ställena att tatuera & I know that now.
dock var inte skuggningen så farlig, så då kunde jag slappna av lite & prata med Angelica som var vid min sida under hela processen. men de tunnaste linjerna var nog värst, oj oj. låg även & bet mig själv i händerna, vilket jag fortfarande är lite röd & öm ifrån, haha! oh well, I survived it.
men visst fan blev de grymma? (de är för övrigt inte sneda, jag står bara med vikten på ena foten typ. & jag målade över rumpan lite.)

did i tell you guys?

har jag nämnt att jag ska till Thailand i början av mars?
det ska jag iallafall, & jag längtar så sjuuuukt mycket! Thailand är bäst. dessvärre har jag inte varit där på över två år nu, men innan det så åkte jag dit fem år i rad! min farbror bor Bangkok, så vi har alltid gratis boende där & mamma jobbade för SAS förut, så då fick vi billigare biljetter.
men ah, nu är det dags igen. ungefär en vecka i Phuket & en vecka i Bangkok. sol & bad vs värme & shopping. love it!

no tattoo today

på bussen mot Bålsta fick jag ett sms från min tatuerare som förklarade att det råkat bli en dubbelbokning idag, så tyvärr fanns det ingen tid för mig att tatueras. kändes väl sådär, med tanke på att jag varit så nervös & samtidigt sett fram emot att göra det idag. plus att jag var tvungen att gå upp vid 06.30 imorse. men vi kör imorgon istället, kl. 14-16! som plåster på såren kommer jag få det hela lite lite billigare också.

så, vad ska jag hitta på idag då?

tomorrow: swahili bob's

imorgon gäller det. imorgon ska jag göra mina allra första tatueringar!
text på baksidan av låren alltså, dock tänker jag inte berätta vad för text, men jag lovar att ladda upp bilder imorgon!

men uuh, jag är helt sjukt nervös just nu. visst, jag är rädd att det ska göra ont & vara allmänt pinigt i två timmar, men jag är nog mest rädd för att jag ska ångra mig när det väl är gjort. chansen att jag verkligen ångrar mig känns dock väldigt liten, men liksom .. tatueringarna kommer sitta där livet ut. det är en ganska stor grej, när man tänker efter. det är ju inte som en piercing som man kan plocka bort hur lätt som helst.
men som sagt, egentligen tror jag inte att jag kommer ångra mig. jag tror att jag kommer älskar dem. jag hoppas att jag kommer älska dem.

spenderade gårkvällen med Angelica, en flaska explorer jordgubb/lime & nostalgimusik!
dock blev det inget tv-spelande & inget riktigt shoppande (förutom strumpor), men det var en bra dag & vi somnade inte förrän 5.30 imorse.
men nu är jag hemma igen, lite småseg & uttråkad. funderar på att kolla på någon film eller tv-serie, men vet inte vad ..

jag har iallafall en ganska upptagen veckan framför mig;
måndag - vårdcentralen & eventuellt åka rullskridskor.
tisdag - tatuera mig!
onsdag - hänga med Angelica.
torsdag - vara hemma & bara ta det lugnt.
fredag - don't know.
lördag - teaterföreställning i stockholm på kvällen, sedan fest?
söndag- chill, I guess.

saturday morning

god morgon kära läsare, hur mår ni denna lördagsmorgon?
idag ska jag till Stockholm (precis som typ varje helg, haha) & umgås med Angelica. först ska vi gå på stan en sväng, för vi har båda en del grejer att kolla efter/köpa, & sedan ska vi hem till henne för att dricka vin & spela tv-spel! alltid lika trevligt!

men ja, blir väl ingen roligare uppdatering än detta förrän imorgonkväll eller på måndag. ttyl!

you just drank half and half, baby

torsdag torsdag torsdag.
idag har jag sovit, ätit, åkt rullskridskor & druckit coca cola. produktivt indeed.
jag är hemskt sugen på att beställa hem lite kläder & grejer, men nej. stockholm på lördag & då ska jag shoppa lite. mmh. ♥

annars då?
imorgon ska jag ge mig på nyårslöfte #4: klara ut Super Metroid på under tre timmar.

gif animation

free gif maker

you're not depressed, you're bored

idag har jag absolut ingenting att göra.
jag hade tänkt åka till Bålsta för att posta brev & köpa hårspray, men nä .. tar det imorgon istället när jag kan låna pappas busskort.
klev upp för ungefär tre timmar sedan & har inte gjort mycket alls sedan dess; ätit mat, kollat på det senaste avsnittet av The Big Bang Theory, suttit här, fixat håret & dammsugit rummet på grund av långtråkighet. what to dooo?

oh yeah, i'm getting ink'd

photo: me

precis hemkommen från mitt första rullskridskoåk! det var hur roligt & härligt som helst, så det kommer jag definitivt fortsätta med.
två nyårslöften i en smäll alltså; skaffa en hobby & börja med något aktivt.

knästrumporna på bilden är förövrigt nya. från american apparel.
fast jag ville egentligen mest bara påpeka att jag har bokat tid för min allra första tatuering nu. text på baksidan av låren, 18/1.

new in; shirt, bag, faux fur


photo: me


nytt i garderoben.
tröja & svans i fuskpäls; monki, tygväska; lindex.

this weekend


photo: Angelica


hemma från Stockholm & allting nu.
har haft en riktigt bra helg! igår spelade vi mest tv-spel, men vi hann med en film & lite annat roligt också. idag har vi gått på stan & sedan spelat coca cola monopol (som är precis som vanligt monopol, fast med coca cola-relaterade saker istället) i ungefär fyra timmar. trots att jag testade en ny teknik som gick ut på att inte köpa en enda gata/ruta så var det ändå två stycken som förlorade innan mig! ganska roligt ändå.

nu har jag iallafall tänkt sova, för imorgon måste jag till AF i Enköping & sedan ska jag åka rullskridskor i några timmar. busy day!

saturday night

wowowoww, sitter hemma hos Angelica & spelar Left 4 Dead 2. kickar zombieass med andra ord. har även bränt kalorier med wii fit!
vi lär väl spendera större delen av kvällen i samma anda!
faaast jag hade velat dra på Ace, de har britpopkväll idag .. men vi är fattiga & bolaget har redan stängt.

mirrors


ph. me (obviously)

jag har tråkigt.

what is this .. I don't even ..

idag ska jag hem till pappa & spendera x antal timmar framför Metroid: Other M.
imorgon ska jag till Stockholm & leka med Angelica, samt kanske boka tatueringstid.
på söndag är jag fortfarande i Stockholm & ska spela coca cola monopol med ett coolt gäng.

and that's my life atm.

is this it / this is it

jag har gått vidare. ja, det har jag. jag kan till & med, nästan, säga att jag faktiskt är glad för din skull. jag är såklart glad för min skull också, för jag mår mycket bättre nu. jag kan göra precis vad jag vill, när jag vill, med vem jag vill, utan att behöva förklara eller höra av mig. jag behöver lite "me-time" & det är precis vad jag har nu. jag träffar nya människor, jag ser & gör nya saker, jag tar hand om mig själv & jag klurar på vart min väg leder. vart jag kommer hamna.

mitt nyårslöfte nummer ett är att flytta hemifrån innan jag fyller tjugoett, vilket är om exakt sju månader. jag ska klara det, så är det bara. vart jag ska flytta vet jag inte än, men det visar sig. jag har även lovat mig själv att skaffa mig en hobby, bli lite mer spontan, våga vara mig själv & inte ångra de val eller saker jag gör.

good night.

i'm gonna be a roller girl


photo: me

efter att ha kollat på Whip It två gånger bestämde jag mig för att det där med roller skating är något jag bara måste testa.
visade sig att mamma hade ett par gamla, så på måndag sticker jag till pappas skatelokal & rullar lite!

new years eve!






photos: me


alltså, jag hade ju tänkt skriva en hel del om nyårsafton här, mest för att det var så himla roligt osv .. men jag orkar faktiskt inte. kan iallafall berätta att jag var med Angelica & hennes pojkvän Roberto & att vi började kvällen hemma hos deras vän Moki + lite annat trevligt folk. där åt vi tre-rätters-middag, lyssnade på musik, pratade om allt & inget, skrattade, spelade tv-spel & ringde in tolvslaget. runt två någon gång bestämde vi oss för att dra vidare till en annan fest, så vi tre irrade iväg till Odenplan & lyckades efter lite om & men hitta rätt! rolig fest med trevligt folk & vi åkte inte hemåt förrän vid sju någon gång. så lyckat!