music video shooting today


photo: me

om ni inte är vänner med mig på facebook/följer mig på twitter eller instagram så kan ni aldrig gissa vad jag har haft för mig idag ... men jo alltså, det råkar vara så att jag har, som rubriken föreslår, deltagit i en inspelning av en musik video - med fucking Hadouken!! har alltså hängt på Ministry of Sound hela dagen tillsammans med andra kids, lekt publik för bandet & hört nya singeln (som inte släppts än) nästan för många gånger, samt pratat lite med grabbarna + bruden. mhm. det ni! trots att det var lite småsegt ibland & att jag drog dit ensam (fast hängde med en trevlig brud & även tre skotska grabbar) så var det fantastiskt roligt! nya låten är förresten hur grym som helst, så jag längtar verkligen tills den släpps, åhå.
Alice var även hur gullig & trevlig som helst, & jag ville hemskt gärna kidnappa både Nick & Chris. mums, alltså.

men nu är jag iallafall hemma igen, så ska mysa med lite glass & ett avsnitt av The Walking Dead tror jag.

it's summertime, & it's the time



photos: me

dubbelpass på jobbet igår, vilket gick helt okej trots att jag fortfarande är ganska förkyld (som tur var så hade vi knappt några gäster alls, ehe). på lunchrasten traskade jag & George iväg till en jättemysig liten park som ligger asnära jobbet & ungefär precis vid Thames-floden! jag hade ingen aning om att den ens existerade, men vet nu var jag kommer att hänga varje rast, mhm. så där låg vi i gräset & bara njöt. finfint.

idag är jag iallafall ledig, så sitter just nu vid vardagsrumsfönstret (som är helt jävla bäst) & lyssnar på lite sjyst musik. har varit en sväng till Tesco & Boots för lite matshopping, men "råkade" även köpa ett paket med blekmedel - så idag är det dags för en förändring! ska exprimentera lite, så får vi se hur det blir. håll tummarna för att det blir bra, ok lovers?

kör denna på repeat just nu också, mmh, så passande. LOVE.

saturday night & ESC2012

har spenderat ungefär hela dagen i vardagsrumsfönstret - både med sällskap av Josefine & Ellie, men också helt ensam. är för tillfället själv i lägenheten & kikar såklart på ESC, ehehe. det bästa med hela grejen är den brittiska kommentatorn, han kommer med sådana klockrena & sarkastiska kommentarer att jag inte kan göra annat än att skratta högt. åh, så bra, så bra. annars bryr jag mig inte så mycket, men heja Sverige!

pineapple/banana/coconut smoothie


photo: me

världens godaste smoothie, helt seriöst. hej nytt beroende, hej då pengar.
ska nog svänga förbi Sainsbury's lite senare idag & köpa mig ett par stycken faktiskt. ja.

fortfarande sjuk förresten. mår aningens bättre idag iallafall, men fortfarande inte särskilt kry. kul att jobba doubs imorgon, mmh.

awh man

ligger hemma & är sjuk, mmh. skulle ha jobbat ikväll, men ringde imorse & sade att jag inte skulle klara av det. så, har mesta bara legat i sängen & kollat på The Walking Dead idag, samt promenerat till Tesco för att köpa diverse nödvändigheter (glass, doritos, citroner, nudlar, ibuprofen- & paracetamol-tabletter, osv osv). AH. nu ska jag äta glass & kolla på fler avsnitt av TWD. pusss.

another text post

har de senaste dagarna hostat rätt så mycket utan någon vidare anledning, men igår på jobbet så kände jag hur resten av kroppen började inse att det där med förkylning kan ju vara trevligt nu när jag ska jobba så mycket. eller hur var det nu? eh, ja. är alltså inte helt frisk & kry för tillfället, men måste ändå jobba. fast fick gå hem ungefär två timmar tidigare igår från mitt dubbelskift, då jag helst av allt bara ville lägga mig på golvet & grina. tur att man har snälla managers. MEN MEN, nu är jag iallafall vaken igen & ska börja röra mig mot jobbet om en timme eller så ... vill helst av allt bara ligga kvar i sängen, men det går inte riktigt. jobbar lunch idag (som tur är), sedan kväll imorgon, ledig på lördag, & så dubbelt på söndag. hoppas verkligen att jag är ledig på måndag, behöver det, ok.

spillde precis kaffe i sängen, men tänker ärligt talat bara låta det torka in i täcket - can't be arsed to care at the moment. & våran tvättmaskin är sönder, såatteh. ja. bra grejer. nu måste jag stressfixa mig lite, ok. vi hörs när vi hörs, lovers!

breakfast in Hyde Park, yesss



photos: me


torsdagsmorgon förra veckan; frukost i Hyde Park! tyvärr så vädret inte det bästa, men vi hade det mysigt ändå. mmh!
helvete vad jag saknar min bästa mamma & min bästa lillebror. vill ha dem häääääär.

1 a.m on the N55

sitter på bussen just nu. Hadouken!'s For The Masses i lurarna, ont i fötterna, & kiwifrukter i väskan (don't ask). har haft en grym kväll på jobbet tillsammans med ett härligt gäng; Craig, Pat, Nick, & Lucy! stressade lite, skrattade mycket, lite champagne, mycket hostande (pga helt okänd anledning). yeh, good job. fick £10 i dricks också, så snart kan jag köpa ett par till Vans (eller asmycket mat)! men eh, längtar till sängen nu va. imorgon ska jag försöka hinna vara lite produktiv & göra annat än hänga vid datorn innan jobbet. wish me luck. pusss.

relevant;


nu sticker jag till jobbet, yeeeeeeeeh! skulle egentligen vara ledig idag, men tog ett skift från Liva istället.
kommer bara ha en ledig dag den här veckan, eheheh. nåväl. cashflow!

one wednesday in Camden





photos: me

onsdag; häng i Camden, fint väder, belgiska våfflor med choklad (som inte var så goda tbh), & världens godaste veggie burger (true story).
efter det drog vi vidare till Westfield i Shepherd's Bush, men där tog jag inga bilder. sedan en liten runda på stan, typ. fint!

text post

oke, måste berätta lite snabbt om gårdagen som var rätt så ... blandad. jobbade alltså dubbla skift igår, & första skiftet (lunch) var egentligen mest dåligt; tappade en pizzette, gjorde illa mig på saker, fick klagomål från ett par som inte alls var nöjda (kvinnan sade att hon inte åt kött/var vegetarian, men beställde bara fiskrätter, & när hon fick en grej som låg på samma tallrik som en kött-grej så blev hon jättearg (trots att de inte hade nuddat varandra eller något) - då påpekade jag att fisk ju faktiskt också är kött, varpå hon fräste åt mig & sedan klagade till min manager. jag fick be om ursäkt, såklart. men sedan så hade mannen gnällt om något annat angående maten till min manager, & då kunde han hålla med om att det här paret var riktiga twats), osv osv. men hade roligt med Celia iallafall, så it was pretty good anyway. sedan middagsskift som gick helt okej - serverade ett svenskt par som var jättetrevliga (& snubben var tydligen från Bålsta - vilket är ungefär precis där jag kommer ifrån. snacka om liten värld)! Daniels sista skift dock, vilket var rätt så trist - vi skålade med prosecco efteråt & önskade honom lycka till med allt iallafall!

AH, det var gårdagen i ett nötskal då. imponerade även på min manager när jag påpekade att varelsen som de hittar i första Alien-filmen (& som Prometheus kommer handla en del om) kallas för "space jockeys". han, som tydligen är ett jättefan av de filmerna, visste inte om det. ehehehe.

nåväl. ska snart redigera lite bilder från den gångna veckan, så stay tuned for that! pusss.

new in; topshop socks


photo: me

nya strumpor till min lilla samling! älskar de gråa med kaniner, mhm.

denim or leopard?

när jag precis hade bestämt mig för att haffa ryggsäcken i jeanstyg från Topshop så upptäcker jag deras leopardmönstrade.
beslutsångesten som uppstod. båda är asfina (särskilt irl), men känns som att den leopardmönstrade är enklare att matcha ... eller?

well done everyone

nu har mamma & lillebror lämnat UK. mitt hjärta gråter lite, ok. känns så himla konstigt att inte få träffa dem på länge nu ... fast jag har planerat att åka hem sista veckan i juni för att hänga på Peace & Love osv, så då kommer jag ju få vara med dem lite igen! åh, längtar! älskar min familj, ok.

annars så är väl allting bra här borta - dricker öl & lyssnar på The Filthy Youth just nu. ska försöka sova om någon timme eller två - vill vara utvilad & pigg imorgon när jag ska jobba kväll. sedan doubs på lördag, & kväll på söndag. jobbhelg, med andra ord. men det blir nog kul! pusss.

the house is falling down


photo: me


lunchskift idag, sedan mötte jag upp mamma & lillebror för en sväng på stan osv. drog även på bio (för första gången här borta) & såg The Avengers/Marvel Avengers Assemble - som var helt jävla svinbra! jag är nog kär i Hawkeye & Thor, ja.

imorgon blir det hur som helst häng i Camden & grejer - ska slänga med mig kameran, så bered er på lite bilder!

Hadouken! - Mecha Love



helt besatt av den här låten just nu. seriöst. även lite galen i Parasite & Oxygen. mmh, såååå braaaa!
kan Peace & Love boka dessa underbara britter snart eller? isåfall dör jag lyckodöden.

tisdag idag, hur som helst. ska snart iväg på lunchskift & sedan ska jag möta upp mamma & lillebror igen. fint!

do you know you're breaking on me?

har haft en underbar dag idag; häng & middag för £60 (eller okej, personalrabatt med 50% på det då) med mamma & lillebror, mmh. ♥
imorgon är jag ledig igen, så då ska vi köra en shoppingdag i staden - kommer nog bli grymt! pusss.

we retract these walls as the heroes fall


photo: me

lite sådär kan man se ut när man snabbt stannar i trappan för att strike a pose på vägen till jobbet. japp. ok?

bakfull igår på jobbet då, men lyckades göra rätt så bra ifrån mig iallafall! hade roligt som vanligt också, så ah. men idag är jag ledig, & om ett par timmar ska jag dra till Bayswater för att möta upp min mamma & lillebror som kommer hit idag! iiiiih, so exciteddd! de stannar tills på torsdag & jag har lyckats få ledigt alla dagar utom tisdag (fast jobbar bara lunchskift då, 11-4, så det är okeeeeej) - ska bli så himla bra, mhm. pusss!

I can't remember last night, I can't remember anything

passande rubrik idag, mhm. drog ut med Charlie från jobbet igår; svängde först förbi Spuntino (en annan restaurang i samma kedja) för några öl & häng där, sedan vidare till El Camino (där typ alla från Polpo-restaurangerna hänger) för shots & sura drinkar. var bara där i någon timme eller så, men minns knappt något alls. hade det inte varit för Charlie så hade jag aldrig hittat till bussen & lyckats ta mig hem, haha ... vaknade iallafall upp i min egna säng idag, med ångest & minnesluckor. härligt. måste börja lära mig mina gränser, alltså. ja.

hur som; jobb om tre timmar igen. inte taggad. verkligen inte.

good morning friday

hej. jag lever. jag jobbar. jag dricker öl. jag åker buss. jag faller för helt fel grabbar. jag har blivit beroende av kaffe. jag sover.

JOBB: dubbla skift igår - hade hur roligt som helst mest hela tiden! serverade ett bord med tre män som lät mig göra deras beställning helt hur jag ville, & åh vad nöjda de blev! fick £20 i dricks, ehehehe (fast "bara" £10 själv, eftersom vi alla delar på dricksen). tydligen så var en snubbe från Doctor Who på nedervåningen & hade middag också, fast jag vet inte om jag såg honom ... lite ballt hur som. annars sååååå ... var allting bra, ja.

MERA JOBB: jobbar kvällsskift idag, & det går rykten om att några av oss kommer dra vidare på utgång efter jobbet. exciting!
imorgon jobbar jag kvällsskift igen, men på söndag är jag ledig & då får jag besök! mamma & lillebror, åh. <3

new in;



photos: me

tack vare undansparad dricks så hade jag idag råd att köpa lite nya grejer; svarta Vans Authentic, en ny beige t-shirt (hade en likadan sedan tidigare, men råkade missfärga den lite i tvätten & så spillde jag lite rödvin på den på jobbet igår, ehe), en GUL tubklänning, samt ett par tigh-high strumpor. mmh, är jag nöjd eller är jag nöjd? har även lite nya grejer som jag köpte innan jag for hit, ska visa de någon annan dag!

reality check;

ibland så tänker jag inte riktigt på det, men ibland så slår det mig; jag bor i London. alltså, på riktigt. i London.
jag har bott i en liten håla mellan Enköping & Stockholm i ungefär hela mitt liv, men sedan bestämde jag mig för att ta steget & efter en hel del hinder så har allting äntligen löst sig. men jag har så svårt för att greppa det. London, liksom. England. ett helt annat land, en helt annan stad, helt annat.

för nästan exakt ett år sedan var jag på semester här med min mamma & lillebror, & då sade jag att en dag ska jag bo här. jag önskade även att jag skulle kunna få spendera nyårsafton i London, då det verkade vara en sådan himla cool grej att göra - & det gjorde jag ju, & det var verkligen en himla cool grej! men jag trodde ändå aldrig riktigt att jag skulle lyckas ta mig hit. att jag skulle våga ta steget från hemmets trygga vrår till en massiv stad där jag knappt känner någon alls. men jag gjorde det. jag gjorde det, & nu är livet så himla bra. jag är lycklig nu, ja. äntligen.

ps, om fem dagar kommer min mamma & min lillebror hit på en liten visit. längtar längtar längtar!
ps 2, någon annan som känner för att hälsa på mig? har en madrass + två soffor, ehe.

The Qemists feat. Enter Shikari - Take It Back


gud vad jag älskar den här låten. gud vad videon är grym. gud vad snygg Chris är.

this despotic commotion breeds the rise of the ocean, we're beginning to choke on the wake of a boat set sail
crouching with my cracked cranium in my hands, I gaze down at the earth to dredge up escape plans
it feels like the morning air is throwing ice picks at my face, but this is the day that we have to stand tall and embrace
I know we're gonna lose control, yeah lose control, timings of the essence
I know we're gonna lose control, yeah lose control, haunted by your presence
I know we're gonna lose control, yeah lose control, I know were gonna surge on this one
I know we're gonna lose control, yeah lose control, yeah our time ain't begun
we're gonna take it back

all I want is a place to call my own



photos: me


vet att jag bara snackar jobb här i bloggen, men det är liksom det enda som har hänt den senaste tiden. har jobbat 48 timmar den här veckan, trots att jag egentligen bara ska jobba 30 timmar som mest varje vecka (fast ska öka det snart) - men har tagit lite extra skift osv nu, så ah. tre dubbelskift blev det (ett dubbelskift är ca 13 timmar) - helt galet. men vet ni vad? jag älskar det. underbara kollegor, gratis mat, gratis kaffe, gratis alkohol, träffar nya människor varje dag, aktivt jobb, asbra restaurang, skön atmosfär, har lärt mig så himla mycket nya saker, osv. älskar det.

trodde aldrig att jag skulle jobba som servitris. barista möjligtvis, men aldrig servitris. förvisso så tror jag inte att jag skulle tycka om det överhuvudtaget om jag jobbade på en annan restaurang.

nåväl. idag är jag iallafall ledig, så ska spendera hela dagen med diverse tv-serier & godsaker. det har jag förtjänat!

I kind of don't, but I kind of do

jobbade 11-4 & sedan 5-C (closing) igår. ungefär tretton timmar totalt, mmh. kom hem runt 1.30 inatt eller så, minns inte riktigt. första dubbelpasset för min del då - det gick faktiskt väldigt bra, fast mot slutet av kvällen så var jag väl inte den piggaste direkt ... men ah, hade roligt iallafall. fick £10 i dricks också, så nu har jag tjänat ihop tillräckligt för att köpa ett par Vans! ska nog försöka göra det nu i veckan, ah.
hur som helst. bra dag igår. lyckades öppna en vinflaska för första gången också, mhm.

idag vet jag dock inte alls vad jag ska hitta på, annat än att dra iväg & köpa mat. måste nog till både Sainsbury's, Tesco & Iceland ... tur att alla ligger rätt så nära varandra. lite drygt med utspridda varor & priser & erbjudanden, men men. lite extra promenad har väl ingen dött av?

sunny Oxford Street


photo: me


råkade hänga med Ellie & Daniel till Joiners Arms (lokala gayklubben) igår. var dock inte tillräckligt onykter för alla människor & den dåliga musiken, så jag var som allra gladast när vi drog hem & käkade pommes frites, ehe. sov lite längre än planerat idag också, men det blev ändå en liten sväng på stan tillsammans med Justina i det underbara vädret! provade ett par svarta Vans Authentic, vilka jag förhoppningsvis kan köpa nu i veckan eller så (sparar all dricks jag får på jobbet till de skorna - har hittills fått ihop £35, så saknar bara £10), wiiiieeeee.

sedan drog jag hem & hängde lite i lägenheten as usual. drog även ut på en powerwalk/joggingrunda idag igen - behövde komma ifrån mina egna tankar lite. har en del jobbiga sådana just nu, men försöker verkligen att inte bry mig om det & bara låta saker bli som de blir.

nu måste jag iallafall gå & sova - har mitt första dubbelskift imorgon (11.00-00.30 typ, härligt). så, god natt lovers.