manifestation against dolphin slaughter // today


photo: me

så, manifestation idag. jag kom dit ungefär en timme efter utsatt tid (dels för att mina bussar går rätt sällan på morgonen, men också för att jag irrade runt över halva stan eller något för att hitta ambassaden), & möttes av en liten grupp människor. tror dem var 18 stycken eller så, så jag hälsade på några & fick en skylt att hålla i medan vi stod där & försökte förändra världen. tyvärr så hade de flesta börjat lessna (& vissa skulle tillbaka till sina jobb osv), så efter ungefär en halvtimme bestämde vi oss för att gå. men de på ambassaden uppmärksammade oss lite iallafall!

efter det åkte jag vidare in mot stan & svängde förbi Swahili Bob's för att be deras piercare kolla in mina kinder. nästan två år har gått & de krånglar fortfarande ibland. fick tips, råd, hjälp & en liten flaska med någon gele som jag ska kleta på varje morgon & kväll. ja, det tackar vi så mycket för! åh, vad jag tycker om dem som jobbar där (särskilt Johan/piercaren). ska ni göra någon modifiering; gå till Swahili Bob's!

sedan då? drog till Kista en sväng i jakt på en tröja. hittade den, men var inte helt övertygad så den fick stanna i butiken. & så åkte jag hem.
Postat av: -

låter grymt!

2011-09-05 @ 17:41:531. reklam & spam raderas.
2. anonyma frågor besvaras antingen i ett nytt inlägg eller som en kommentar till inlägget där frågan ställdes.
men om du lämnar din din url/mejl så svarar jag dit direkt. annars så kan du alltid ställa frågor på blogresponse!

(1. advertising & spam will be deleted.
2. anonymous questions will be answered in a new post or as a comment to the post where the question was asked.
but if you leave your url/e-mail i'll answer to you directly. otherwise you can always ask at blogresponse!)

name:
remember me?

e-mail: (will not be public)

blog/URL:

comment:

Trackback