Brick Lane & Camden & stuff


photos: me
först några bilder från Brick Lane Market, & så en bild från vår veganska fika på Cookies & Scream i Camden. a sunday well spent!

jag hänger så himla sällan på den där marknaden, trots att jag är ledig nästan varje söndag & bor så himla nära ... men nu när mamma var här en sväng så passade vi på att strosa runt lite! efter det drog vi till Camden för veganska burgare & världens bästa fika (seriöst, deras brownies är BÄST). dessvärre blev vi inte så långvariga, då mitt högra knä hade råkat ut för en inflammation & jag knappt kunde gå längre. så vi spenderade kvällen hemma i lägenheten med take away thai-mat & film - vilket ju inte var fel någonstans.

men ja, det var verkligen hur fint som helst att få träffa mamma igen! även om det var lite konstigt att ha henne här, då min familj (hur taskigt det än må låta) inte riktigt hör ihop med mitt liv här i London. missförstå mig rätt; jag älskar dem fortfarande lika mycket & skulle mer än gärna träffa dem varje vecka. men inte här, inte i min stad, utan isåfall i lilla Svea. NÅVÄL. får träffa dem alla om ca två månader igen, så all's gravy. pusss.1. reklam & spam raderas.
2. anonyma frågor besvaras antingen i ett nytt inlägg eller som en kommentar till inlägget där frågan ställdes.
men om du lämnar din din url/mejl så svarar jag dit direkt. annars så kan du alltid ställa frågor på blogresponse!

(1. advertising & spam will be deleted.
2. anonymous questions will be answered in a new post or as a comment to the post where the question was asked.
but if you leave your url/e-mail i'll answer to you directly. otherwise you can always ask at blogresponse!)

name:
remember me?

e-mail: (will not be public)

blog/URL:

comment:

Trackback