look to the past & remember & smile

de senaste dagarna har jag haft ganska så extrem hemlängtan. jag försöker verkligen att inte tänka på det, för jag vet att det skulle bli för mycket att hantera just nu ... men saknaden efter mamma, pappa, lillebror, Kiwi, & allt annat som jag älskar med hemmet tar ibland över. fast då brukar jag tänka "jag är i London & livet leker, allting kommer att lösa sig". för så är det ju. även om vissa saker är lite svåra just nu så kommer det att bli bra!

på onsdag ska jag iväg på en 'recruitment night' hos Lush på Regent Street, samt svänga förbi Lush i Covent Garden (som tydligen söker ny personal), så jag hoppas att ni håller tummarna för mig. sitter just nu & skriver ett mindblowing cover letter - jag ska fan ha det där jobbet. part-time eller full-time, I don't care. jag ska stå & leka med tvålar hela dagarna, så är det bara. JA. believe it & it will come true.

annars så flyter allting på lite som vanligt; har en del att se fram emot (more on that later), håller mig sysselsatt & mår allmänt bra. pusss.1. reklam & spam raderas.
2. anonyma frågor besvaras antingen i ett nytt inlägg eller som en kommentar till inlägget där frågan ställdes.
men om du lämnar din din url/mejl så svarar jag dit direkt. annars så kan du alltid ställa frågor på blogresponse!

(1. advertising & spam will be deleted.
2. anonymous questions will be answered in a new post or as a comment to the post where the question was asked.
but if you leave your url/e-mail i'll answer to you directly. otherwise you can always ask at blogresponse!)

name:
remember me?

e-mail: (will not be public)

blog/URL:

comment:

Trackback