oh well oh wellie wellie

då var det måndag igen då. jahaja. & hur var födelsedagen? asgrym, tackar som frågar.
jobbade först ett lunchskift som var både bra & roligt, sedan drog jag hem en snabb sväng, mötte upp Daniel för lite mat & drinkar på jobbet, sedan träffade vi lite annat folk & hängde på någon källarpub där jag drack en asgod drink med pimm's, & efter det mötte vi Ellinor & Emelie för lite mer drinkar & dans på ett ställe här i närheten. var sådär härligt lagom full hela kvällen & bara njöt av trevligt sällskap. åh, vilken fin födelsedag. fick även en present från Liva på jobbet, vilket var så himla gulligt! annars fick jag bara cash av mina föräldrar, så inget särskilt egentligen. men ska spendera de pengarna på lite nya threads & tatueringar! tack för gratulationerna förresten, puss på er mina loversss.

på tal om tatueringar; hängde med de sjysta grabbarna på tatueringsstudion här i närheten tidigare idag. snackade design, drack kaffe, & hade det trevligt. tatueraren där ska rita upp något åt mig nu i veckan, så får vi se hur det blir (förhoppningsvis helgrymt). åh, so exciting!
om ett par timmar ska jag iväg för ett middagsskift på jobbet, men innan dess ska jag fixa något att äta. ttyl!1. reklam & spam raderas.
2. anonyma frågor besvaras antingen i ett nytt inlägg eller som en kommentar till inlägget där frågan ställdes.
men om du lämnar din din url/mejl så svarar jag dit direkt. annars så kan du alltid ställa frågor på blogresponse!

(1. advertising & spam will be deleted.
2. anonymous questions will be answered in a new post or as a comment to the post where the question was asked.
but if you leave your url/e-mail i'll answer to you directly. otherwise you can always ask at blogresponse!)

name:
remember me?

e-mail: (will not be public)

blog/URL:

comment:

Trackback