the day before christmas

nu sitter jag här, med nymålade naglar, och känner mig lite stressad. jag ska nämligen ta tåget mot Falun om ungefär två timmar, och jag har fortfarande en del att göra; packa det sista, klä på mig, sminka mig, fixa, äta lunch, diska, städa lite. usch, jag tycker inte om att vara stressad. borde nog ha gått upp lite lite tidigare idag.
nåväl. jag tänkte iallafall att medans jag sitter här och väntar på att nagellacket ska torka så kan jag ju göra en sista uppdatering innan jag lämnar staden (kommer tillbaka på lördag, haha). imorgon är det, som ni kanske redan vet, julafton! förmodligen den bästa dagen på året, enligt mig. jag har alltid älskat julen; maten, stämningen, träffa familj och vänner, julklappar, Kalle Anka och hans vänner, julbakelser och sådant, julmust, och allt som hör till!
jag blir som ett litet barn på julafton, hela kroppen fylls av värme och glädje. åh åh. ♥

jag önskar er alla en riktigt fin och trevlig och god jul! puss!

friday, and a bit of thursday

här hade jag tänkt berätta lite om gårdagen, så faktiskt var en väldigt bra dag!
det började med att jag var hemma på förmiddagen, tog det lugnt, drack té och panikpluggade lite matematik inför slutprovet. efter det åkte jag till Bålsta, gick till skolan och frågade efter matsalen (nej, jag vet inte vart den ligger, har bara varit i tre klassrum på den skolan) där vi skulle skriva provet, hittade dit och började. jag var så nervös att jag bröt av stift efter stift på grund av min hårda handstil och händerna skakade lite. efter en och en halvtimme var jag klar, och jag hade en bra känsla i magen. glad över att det äntligen är över, och jag tror faktiskt att jag klarade det!

efter det åkte jag tillbaka till Enköping och fixade lite saker, sedan åkte jag och Cristian till Västerås för att kika runt lite. jag hittade en supersnygg t-shirt med Heidi Klum (ni vet den där hon pekar finger? love it!) för 200 kr, men eftersom min plånbok svälter så får jag önska mig den i julklapp. hade även ett ärende hos Bik Bok, vilket slutade tursamt för mig; förra helgen köpte jag en jacka i Stockholm som skulle ha kostat 699 kr men som var nedsänkt till 399 kr, trots att storleken var lite för stor. i hopp om att den fanns i en mindre storlek i Västerås hade jag den med mig för att eventuellt byta. självklart fanns den i min storlek, så jag gick till kassan för att byta och sa då att i Stockholm hade den varit prissänkt (på denna stod det 699 kr) till 399 kr, men då sa hon i kassan "fast här kostar den 299 kr"! så jag fick jackan i rätt storlek, samt 100 kr. ka-ching!
köpte även två julklappar till Cristian och en julskiva med Elvis på Media Markt.

sedan åkte vi hem för att titta på Glee och Fringe. torsdagskvällarna är fina. ♥

men idag är det fredag och jag ska träffa finaste Pauline! puss hej.


min nya jacka. ganska dålig bild, but I love it (jackan alltså, inte bilden)!
ps. redigerade bort mina händer då de såg riktigt skumma ut. och hej lår.

six months

för ett halvår sedan frågade jag Cristian om han ville bli ihop med mig. det ville han, jättegärna.
vi träffades på en fest i början av maj, och fyra veckor senare var vi tillsammans. efter ungefär tre månader ihop så flyttade jag in hos honom (fast inte helt på riktigt, har fortfarande saker och min adress hos mamma).
allting fungerar finemang, och vi får hoppas att det fortsätter göra det. ♥

idag gick vi iallafall på kina-restaurang för att fira lite!
nu ska vi mysa ner oss i soffan och kolla på någon film.